"Hestens røgt og pleje"
- en dag på rideskolen 10. maj 2018
 
Kr. Himmelfarts dag 10. maj 2018 afholdte Jonstrupgården og klubben en dag i hestens tegn: "Hestens røgt og pleje - en dag på rideskolen", hvor en gruppe af rideskolens elever brugte dagen på at få et indblik i den daglige pasning af hesten.
 
Vejret var fantastisk og ligeså var børnene. Susanne bød velkommen og fortalte lidt om hestens røgt og pleje. Herefter blev der muget ud i bedste stil, hvor alle børn lagde kræfterne i. Så blev der ellers ryddet op i den store striglekasse, fjernet hestepærer fra gårdspladsen, samt fejet og ryddet op. Alle gjorde en super indsats. Ja, selv trenser og sadler fik også en omgang.
 
Det blev frokosttid, som blev indtaget under træet i gården. Alle fik lidt koldt at drikke inden turen gik ud sammen med Gert på vogn for, at hente rideskolehestene ind fra fold.
 
Så blev hestene ellers nusset og pudset ved en striglekonkurrence. Der var også tid til en lille "tandem-tur" på bar hesteryg igennem skoven.
 
Dagen sluttede af med flødeboller, medbragt af Sigurd, som faldt i rigtig god jord. Røde kinder og trætte øjne. En rigtig god dag med alle børnene. TAK. Der skal også lyde en stor tak til Sasja og Anna for de gode hjælp gennem dagen. 
 
Herunder kan I se lidt billeder fra dagen.
 
Jævnligt holder rideskolen sammen med klubben lignende arrangementer. Hold derfor godt øje med Jonstrupgårdens Facebook-side, hvor de vil blive slået op.
 
  
 
     
 
   
 
   
 
 
 

Aktuelt

Sponsorer

Nyheder

Arrangementer

Midtsjællands Rideklub

Jonstrupvej 3
4320 Lejre
Tlf. 40 30 59 89
Email: info@msrklub.dk