Caroline og Lenkon til DM individuelt
 
I weekenden d. 9. - 11. august deltog Caroline og hendes pony Lenkon i DM, individuelt for kat. 1 på Vilhelmsborg.
 
Fredag var der opvarmsningsklasse i PRI med starttid 10.52. Dette betød at Lisbet og Kim måtte hjemmefra kl. 6.00 om morgenen, så Lisbet kunne hjælpe Caroline med opvarmning. Kim var en meget kompetent vandbærer. Caroline og Lenkon kom rigtig godt fra start med 66,625% og en 10. plads.
Derefter gik det hjemad for Lisbet og Kim.
 
Lørdag var det DM kvalifikationen i PRT. Denne gang havde Caroline og Lenkon en sen starttid. Lisbet, Kim og Susanne kørte med over med Carolines far. Så der var fuld opbakning. Opvarmningen gik fint, og både Caroline og Lenkon var tændte - måske lidt for tændte. I et ellers rigtig fint program var der desværre et par kiks, bla. i en travøgning der endte i galop. Det var super ærgerligt, da det formentlig ellers havde rakt til en finaleplads,
 
Søndag gjalt det derfor B-finalen, så der var ikke andet for end at komme videre. Susanne overnattede, så hun kunne opvarme. Og det lykkedes fuldt ud. Caroline og Lenkon kom stærkt tilbage, og sikrede sig med 66,282% en flot 2. plads.
  
Tak til Lisbet, Kim og Susanne for hjælpen. Tak til Hanne for styling af Caroline og Lenkon. Og tak til Sophie og Maria Nolte for opbakning og støtte, samt tak til alle jer der fulgte med på DRF live.
 
 
 
 
 

Aktuelt

Sponsorer

Nyheder

Arrangementer

Midtsjællands Rideklub

Jonstrupvej 3
4320 Lejre
Tlf. 40 30 59 89
Email: info@msrklub.dk