Gratis ryttermærkeundervisning 

for medlemmer af Midtsjællands Rideklub 


På Midtsjællands Rideklub har sikkerheden i højsædet, hvorfor det er vigtigt at man har stor viden om hesten, når man omgås den i stalden og ved ridning, så ulykker minimeres. Ryttermærkeundervisningen er derfor et godt supplement til den daglige ridning. Tilmed er det sjovt og lærerigt, at mødes med andre elever fra rideskolen.
Undervisningen er for alle. Derfor er den gratis for alle vores medlemmer. 


Som udgangspunkt udbydes der undervisning hvert forår og efterår. Undervisningen vil være ca. 10 gange af en times varighed (dette kan dog varieres afhængig af den enkelte underviser. Herefter kan man gå til  en  prøve og modtage en nål og et diplom, som bevis på den nyerhvervede viden. Tilmelding til undervisningen gøres til underviser i rideskolemappen. Har man ikke mulighed for, at tilmelde i mappen, så kan underviserne kontaktes via telefon eller mail.

 
Undervisningen i ryttermærke 1 og 2 vil være meget praktisk, hvor der undervises med hestene i stalden, så der øves sikkerhed i den daglige omgang med hesten. Til undervisningen skal derfor medbringes ridehjelm og praktisk fodtøj. Forældre er meget velkommen til at være med også. 


Der kan læses mere om ryttermærkerne på https://rideforbund.dk/rideklub-elevskole/2-klubudvikling/rytterm%C3%A6rker 


Hold øje med hjemmesiden for opstart/tilmelding!

Aktuelt

Sponsorer

Nyheder

Arrangementer

Midtsjællands Rideklub

Jonstrupvej 3
4320 Lejre
Tlf. 40 30 59 89
Email: info@msrklub.dk