Vellykket pony-landsstævne i Herning

I weekenden den 21.-23. juni 2013 afholdte Herning Rideklub pony-landsstævne.
MSR var repræsenteret med 3 ryttere: Anna/Schiwago (kat. 3), Caroline/Lenkon (kat 1.) og Sophie/Hurricane (kat 1.). Maria Nolte Bager var også med på turen, og var en fantastisk støtte for både ryttere og deres mødre ;O).
 
Alle pigerne og deres ponyer red det bedste de kunne, og fik alle flotte placeringer med hjem. Anna/Schiwago blev både lørdag og søndag nr. 3 i henholdsvis LA3 og LA4.
Caroline/Lenkon blev nr.  4 i PRT og
Sophie/Hurricane fik en 3. plads i LA6 og en 1. plads i PRI.
 
Tillykke til pigerne :) 
 
Selvom vejret ikke var dem (pigerne red i silende regn flere af dagene), så var humøret højt og pigerne og deres forældre fik rigtig hygget igennem ind i mellem ridningen. Fredag aften var der landskamp i herrehåndbold i BOXEN i Herning. Pigerne og deres mødre skulle selvfølgelig opleve dette, og pigerne måtte konstatere at det er sjovere at være tilskuer til en håndboldkamp end til dressur...
 
Næste landsstævne er i Hjallerup (5.-7. juli. 2013), hvor Line/Montana og Sophie/Hurricane repræsenterer vores klub igen.
Held og lykke til dem. 
 
 
                         
Billede 1 og 2: Sophie, Caroline og Maria har til deres mange fælles landsstævner indført en tradition: Der er kys samt Gangnam style dans for en placeret MSR-rytter. Her er det Anna/Schiwago, der får kærligheden at føle, samt en meget flot udført dans. 
 
Billede 3: Maria, Caroline og Sophie til landskamp - selvfølgelig i fuld krigsmaling (og Danmark vandt).Aktuelt

Sponsorer

Nyheder

Arrangementer

Midtsjællands Rideklub

Jonstrupvej 3
4320 Lejre
Tlf. 40 30 59 89
Email: info@msrklub.dk