Dygtige ekvipager til Sjællandsmesterskaberne i dressur

 

Hvalsø Rideklub var 31. august - 1. september vært for sjællandsmesterskaberne i dressur, hvor Midtsjællands Rideklub var repræsenteret i pony (kat 1 og kat 2), juniorer og young riders. Hele 7 ekvipager stillede op for klubben.


Disse 7 ekvipager var fordelt i klasserne således:

Kat 2, LA4:   Mette Emilie Cedervall - Risbjerggårds Bogart

                   Sophie Blume - Toftegaards Bella


Kat. 1, PRI:   Emilie Betak Berggren - Narco van de Beekerheide

                   Caroline Sønderup - Algecirás Kærlund

                   Kamilla Höi Pedersen - Vestenaas Tazet Nova


Junior, LA4: Frida Lindskov Stang - Safrin Højvang


Young Riders, MB0:

                   Rikke Iversen - Wolkenstern


Alle ekvipager præsterede flotte ridt og placerede sig således, at

Mette Emilie Cedervall med Risbjerggårds Bogart red 68,490%, som rakte til en 2. plads og dermed sølv for kat. 2. I samme klasse red Sophie Blume med Toftegaards Bella 63,854%, som gav dem en 9. plads.


For kat. 1 kunne Emilie Betak Berggren med Narco van de Beekerheide ride 67,417% og med en 3. plads sikre sig en bronzemedalje. Caroline Sønderup med Algecirás Kærlund red 65,458%, som gav en 7. plads og Kamilla Höi Pedersen red 64,458% med sin pony Vestenaas Tazet Nova og fik en 10. plads.


I juniorklassen red Frida Lindskov Stang med Safrin Højvang, som den eneste fra Midtsjælland. Hun red 62,941% og fik sig dermed en 8. plads.


Til sidst stillede Rikke Iversen med sin hest Wolkenstern op i Young Rider klassen, hvor hun red 64,915% og blev lige netop 1. uplaceret (4. plads).


Tillykke til alle de deltagende ekvipager! 


 
 
 
   
 


Herunder har nogle af ponyrytterne skrevet om deres oplevelse ved mesterskabet:


Kamilla med Tazet: 

Om lørdagen red jeg PRI, hvor vi havde en udmærket tur. Vi red til 63,250% og blev nummer 5 ud af 14 ryttere. Om søndagen til Sjællandsmesterskabet havde vi en endnu bedre tur, selvom skridtprogrammet indeholdt store fejl. Her red vi til 64,458% og blev nummer 10.

 
 Caroline med Algecirás:

Jeg var så heldig at være med til sjællandsmesterskaberne i dressur i år på min vidunderlige pony Algecirás Kærlund. Lisbet Seierskilde, min træner, opvarmede mig på opvarmningsbanen. Vi havde en rigtig god opvarmning med en masse energi. Jeg red ind på banen, og kiggede ud til siden. Der kunne jeg se en masse fra Jonstrupgården, som sad og heppede på mig og Algecirás. Det var en fantastisk følelse. Der blev fløjtet og jeg startede mit program med masser af energi, og jeg havde en rigtig god fornemmelse lige indtil vi skulle lave en middelgalop fra V til R. Der skulle Algeciras lige viser, at han også kunne lave etterchangementer, så den øvelse kiksede desværre og jeg fik et 4-tal hos en af dommerne. Jeg endte med en samlet procent på 65,458%, og en 7. plads ud af 19. Det er jeg ikke helt tilfreds med, da jeg havde håbet på en placering. Min far regnede ud, at hvis ikke han havde changement, ville jeg have fået en placering, så det er jeg lidt ærgerlig over. Man skal bare tænke på, at det er levende dyr vi har med at gøre og ikke robotter. Algecirás og jeg havde en rigtig god og lærerig oplevelse, og det er jo det vigtigste.


 

Mette med Bogart:

Det var en rigtig dejlig dag, hvor rigtig mange fra Jonstrupgården mødte op og heppede. Vi satte stor pris på den opbakning, og selvom jeg skulle starte som den første kl 8.00 stod min underviser Lisbet Seierskilde klar – mange tak til hende. Rigtig mange andre fra gården var også så tidligt oppe – det møder man ikke mange steder :-) 

 
 

Aktuelt

Sponsorer

Nyheder

Arrangementer

Midtsjællands Rideklub

Jonstrupvej 3
4320 Lejre
Tlf. 40 30 59 89
Email: info@msrklub.dk