1. afdeling af Elevskole Cup
 
 
 
 
Lørdag d. 25. november 2017 drog fire piger fra rideskolen afsted til en spændende dag. De skulle sammen dyste i 1. afdeling af Elevskole Cup, som Dansk Ride Forbund har startet op i år. Sammen med Møllebakkens Rideklub og Roskilde Rideklub udgjorde de tre klubber en af seks puljer i gruppe ØST (distrikt 1-6). Første af tre afdelinger skulle rides hos Møllebakkens Rideklub.
 
Pigerne, der skulle repræsentere Midtsjællands Rideklub, var Melanie Bjerre, Sofie Frederiksen, Emma Vicente Landschultz og Victoria Elmholdt Tillebæk. Pigerne skulle ride 1. afdeling på heste/ponyer fra Møllebakkens Rideklub, således at en rytter fra hver klub skulle ride samme hest/pony, og dyste om at få højeste point på den pågældende hest/pony. Den klub, der opnåede højeste samlede pointsum fra sine fire ryttere, vandt således dagens stævne.
 
   
  
 
    
  
 
Pigerne havde en god dag, og var meget spændte på at møde pigerne fra de andre klubber, og ride på de fremmede heste. Victoria og Sofie red begge en LD1, som er et program uden galop. Melanie og Emma red derimod begge en LC2, som også indeholder galop. Hver havde de kun 15 min til at lære hesten at kende inden de skulle ride deres program. Alle pigerne red nogle gode programmer på de fremmede heste, men det rakte desværre ikke nok til at slå de to andre klubber. Roskilde Rideklub lagde sig i spidsen af puljen med en samlet sejr. 
 
 
 
Alle pigerne fik en speciallavet roset med "Elevskole Cup" skrevet på båndet. 
 
Næste afdeling skal rides på Midtsjællands Rideklub d. 28. december, kl 14.00. Så der skal klubbens piger være værter og lægge heste til dagens programmer. Når sidste afdeling er redet på Roskilde Rideklub findes der en samlet vinder af puljen. Herefter rides en ny omgang, hvor klubberne placeres efter den placering de har fået i puljen, sammen med andre klubber. Til sidst rides en landsfinale, hvor de vindende hold fra hver landsdel rider på heste, som er udvalgt af Dansk Ride Forbund, og dyster om at blive den samlede vinder af Elevskole Cuppen.
 
Man kan læse mere om Elevskole Cup på Dansk Ride Forbunds hjemmeside (klik på billedet):
 
 

 
 
 
 
 

Aktuelt

Sponsorer

Nyheder

Arrangementer

Midtsjællands Rideklub

Jonstrupvej 3
4320 Lejre
Tlf. 40 30 59 89
Email: info@msrklub.dk