Broholm 2018
 
I dagene 7-10. juni afholdte Broholm landsstævne med blandt andet DM og Bundgaard Byg Cup. Stævnet på Broholm er et af de største og eftertragtede stævner i Danmark, at ride. Mange dygtige ryttere var derfor samlet for, at konkurrere i dressurens sværeste hesteklasser. Midtsjællands Rideklub havde hele fem deltagende ryttere, som alle repræsenterede klubben i fineste stil.
 
Emilie Betak Berggreen deltog i MA1 torsdag og MA2 lørdag med sin hest Hopkins.
 
  
 
 
Sidsel Mørkenborg-Riis med Dunhill og Lisbet Seierskilde Pedersen med Jonstrupgårdens Cocio deltog begge i Bundgaard Byg Cup, som blev redet i Intermediere 1 og Intermediere 1 Kür. Sidsel red sig til en flot 9. plads i Küren. Lisbet red sig til en 3. plads i Inter 1 og 4. plads i Kür. Stort tillykke til begge ekvipager.
 
 
    
 
 
Sidst, men bestemt ikke mindst startede hele to af klubbens ryttere DM for seniorer, som går i de sværeste klasser i dressurren - Grand Prix. Kun de 15 bedste fra fredagens og lørdagens klasser kvalificerede sig til finalen, så det var et stærkt felt. Både Stine Bøiehøj med hesten Nordhøjs Bentley og Laura Printzlau Mølvig med hesten Atterupgaards Wolfgang red sig i finalen, som blev redet i Grand Prix Kür. Så flot!! Kæmpe tillykke til begge med deres flotte præstationer.
 
   
 
 
 

Aktuelt

Sponsorer

Nyheder

Arrangementer

Midtsjællands Rideklub

Jonstrupvej 3
4320 Lejre
Tlf. 40 30 59 89
Email: info@msrklub.dk