DM dressur for ponyer, individuelt på Vilhelmsborg
 
Med stor glæde kan vi lykønske Anna Herlev Andersen med 2. pladsen for kat. 3 ponyer til årets DM dressur for ponyer, individuelt, som blev afviklet på Vilhelmsborg d. 15-17. august 2014. 

 

Anna og ponyen Schiwago (kat 3.) red et et flot resultat i den første afdeling lørdag, hvor de opnåede næstbedste resultat i LA3 med 70,1%. Denne placering sikrede dermed også ekvipagen adgang til A-finalen søndag.
I A-finalen red Anna og Schiwago endnu et flot ridt i LA4, som blev belønnet med 70,3%. Med et samlet resultat på 140.455 kunne Anna sikre sig sølvmedaljen for kat. 3 ponyer. 
 
Anna havde netop fokus på DM, da hun deltog på Seierskildes Sommerskole, som lå umiddelbart før DM. Anna takker Lisbet for den fine coaching i den uge, som gav hende det flotte resultat.
 
(Billeder på vej) 
 
Flere dygtige ekvipager til DM...
Klubben var repræsenteret ved flere dygtige ekvipager til årets DM for ponyer. Emiile Bryde Trane med ponyen Lasco havde ligeledes kvalificeret sig til A-finalen - her for kat. 2 ponyer. Her red ekvipagen 70,825 og opnåede en 5. plads! Med dette resultat, lagt sammen med de forgående dage, kunne hun sikre sig en samlet 6. plads. Et rigtig flot resultat.
 
I B-finalen for kat. 1 ponyer red følgende ekvipager: Victoria Cecilie Bonefeld Dahl/Spatacus, Sophie Nyholm Kristensen/Toftegaards Hurricane, Emilie Betak Berggren/Narco Van De Beekerheide, Line Elly/ERF Montana. Klubben ønsker alle tillykke.
 
Derudover red Amalie Gert Nielsen med ponyen Rocco Sanchos (kat. 1) LA6 til 69,956% og opnåede en 1. plads. Tillykke. 
 
Skønt regnvejret var mange MSR-ryttere taget til Vilhelmsborg, og var stor opbakning til de deltagende ekvipager fra klubben. Skønt.
 
 
 
 
 
 

 


Aktuelt

Sponsorer

Nyheder

Arrangementer

Midtsjællands Rideklub

Jonstrupvej 3
4320 Lejre
Tlf. 40 30 59 89
Email: info@msrklub.dk