Tak for et vellykket rideskolestævne 
 
Søndag d. 30. marts afholdte vi det sidste af fire rideskolestævner i dette vinterhalvår. Mange rideskoleelever havde tilmeldt sig sæsonens sidste stævne. Flere ryttere var stået meget tidligt op for, at nå at ordne rideskolehestene rigtig flot. Der blev redet både programmer alene og sammen. For de mere øvede ryttere blev der konkurreret i travprogrammerne LD1 og LD2, samt LC1 for dem der havde mod på at ride et program med galop også. For nybegynderne stod den på holdridning, hvor der blev redet 6-8 ryttere sammen, mens Susanne Seierskilde 'dirigerede' rundt.
 
I holdridning skal rytterne ikke huske et program selv, og det er dermed meget populært for de mindste. Holdridningen er også en god måde at starte med stævner på, da alle får en præmie (se stemningsbillederne nedenunder). I holdridningen bedømmes rytterne udelukkende på deres opstilling og dermed de mest basale ting, når man skal lære at ride: Hænder, schenkler, ryg og diagonal.  I de andre dressurprogrammer skal rytteren selv huske et meget enkelt program, hvor det gælder om at ride hesten/ponyen så præcist rundt som muligt i de forskellige øvelser.
 
Rideskolerytterne har mulighed for at starte til fire stævner pr. sæson: Tre alm. stævner, samt et julestævne, hvor privatrytterne også rider forskellige klasser samme dag. Til julestævnet bliver der givet ekstra gas med udklædning, juletræssang og opvisning af nogle dygtige ryttere. En rigtig hyggelig dag, som varer lidt længere end ved de sædvanlige stævner. 
 
Som afslutning på sæsonen bliver der kåret en vinder af klubbens rideskolepokal, som bliver uddelt til den der har vundet mest under de tre alm. rideskolestævner. Listen kan ses under menuen "Championatsliste"- derefter "Rideskolepokal 13/14". Pokalen bliver overrakt til rytteren ved klubbens arbejdsweekend, som ligger i maj måned.
 
Ønsker du som rideskolerytter at starte stævner, så foregår tilmeldingen hos underviserne af rideskoleholdene, når stævnerne nærmer sig 
 
Herunder kan I se nogle stemningsbilleder fra holdridningspræmieoverrækkelse samt programridning og præmieoverrækkelse i LD1. (Hvis der er nogen der ligger inde med andre stemningsbilleder fra stævnet evt. fra stalden eller cafeteria, så send gerne til lrj@msrklub.dk) 
 
                  
 
                                                                                                                                                
 
Tusind tak til alle de de startende ryttere og deres familier for en dejlig dag med godt humør. En særlig tak til de ryttere som var en god hjælp til stævnet både i cafeteria, sekretariat, samt skrivere for dommeren. Tak til Karen for at dømme under stævnet.
 
 

Aktuelt

Sponsorer

Nyheder

Arrangementer

Midtsjællands Rideklub

Jonstrupvej 3
4320 Lejre
Tlf. 40 30 59 89
Email: info@msrklub.dk