ØST Danske Mesterskaber for DSP og NF.

I weekenden 29.- 31. august 2014 blev der afholdt ØST Danske Mesterskaber for både de Danske Sports Ponyer (DSP) og New Forrest ponyerne (NF). Her deltog flere ekvipager fra Midtsjællands Rideklub i dressurdelen:

Her ses nogle af de deltagende ekvipager: Sophie og Bella, Mette og Bogart, Maja og Caval, samt Sigrid og Hero.

Sophie Blume med Toftegaard's Bella og Clara Rose Dyrby med Cloria stillede op i DSP.
Mette Cedervall med Risbjerggårds Bogart, Sigrid Lindskov Stang med Lundemarkgårds Hero og Maja Olund Raunstrup med Calandias Avalanche stillede alle op i NF.

Rytterne melder om et godt og hyggeligt stævne, dog med udfordrende bannere på barriererne.

Mesterskaberne skulle afholdes over to afdelinger, hvor der lørdag skulle rides LA2 og søndag skulle rides LA4.

Lørdag lykkedes det blandt andet Mette og Bogart at få en delt 1. plads med 70,460% (NF).
Søndag fik Sophie og Bella en flot 1. plads med 67,650 % (DSP) og Maja og Caval red sig til en 3. plads med 64,210% (NF).

Der blev byttet godt rundt på placeringerne over de to dage, men samlet set kunne Mette og Bogart tage hjem med en samlet 3. plads for NF. Sophie og Bella blev samlet 1. uplaceret for DSP.

Tillykke til alle ekvipagerne med de flotte resultater og ridt.