Gratis ryttermærkeundervisning 
 
Så er det tid til endnu en omgang ryttermærkeundervisning med opstart i uge 9 og ca. 10 uger frem, hvorefter der vil være prøver i slutningen af maj/starten af juni. 
 
Sikkerheden omkring hestene skal være i højsædet, og derfor er undervisningen et af de vigtigste holdepunkter for klubben. Det har det været i mange år. Samtidig synes vi at alle skal have mulighed for, at deltage i undervisningen, så derfor udbydes den gratis for medlemmer af klubben. 
 
Er man forælder til børn, som modtager undervisning, så skal man være meget velkommen til at lytte med. Jeres børn har brug for jeres hjælp til den daglige ridning og klargøring dertil!
 
Hvorfor undervisning i ryttermærker?
Vi tilbyder undervisning i mærkerne 1 til 4, hvoraf de første mærker er særligt velegnede for nye ryttere. Udover sikkerheden omkring hesten, så undervises der i al klargøring til selve ridningen og tiden efter; striglning og op- og afsadling, samt meget grunlæggende ting, som aflæsning af hesten og se efter sygdomstegn.
 
Alle kan deltage i undervisningenDet er så vigtigt, at vi hele tiden gør os selv dygtigere og klogere - uanset hvor længe vi har redet og hvilket niveau vi rider på. Det skylder vi hesten!
 
Find alle praktiske informationer her på hjemmesiden:  
https://www.msrklub.dk/cms/ShowContentPage.aspx?ContentPageID=89
 
 
  
 
 
 
 

Aktuelt

Sponsorer

Nyheder

Arrangementer

Midtsjællands Rideklub

Jonstrupvej 3
4320 Lejre
Tlf. 40 30 59 89
Email: info@msrklub.dk