Midtsjælland Rideklub stillede i første weekend af september med et hold til DM i ponydressur 2013. Holdet bestod af følgende ekvipager:

Anna Herlev Andersen med Schiwago, kat. 3
Emilie Betak Berggren med Narco van de Beekerheide, kat. 1
Caroline Amalie Nørrekær Møller med Fredslunds Lenkon, kat. 1
Sophie Kristine Nyholm Kristensen med Toftegårdens Hurricane, kat. 1

DM for hold blev afholdt af Frederikshavn Rideklub, og var et flot arrangement med tilhørende rytterfest og god mad fredag aften.

Holdet endte med et flot 10. plads ud af 27 deltagende hold. Udover 10. pladsen blev det til i alt 3 placeringer og en enkelt 1. uplaceret ved fredagens og søndagens landsstævneklasser. Tillykke med dette!

Selvom pigerne ikke vandt "holdånds-konkurrencen", så må det siges at holdånden var i top, og pigerne heppede på hinanden og hyggede sig sammen.

Tak til holdets sponsorer, som var Skærlund design og OptiHorse mf.
Tak til Lisbet og Susanne Seierskilde for god og positiv undervisning.
Tak til Lisbet Seierskilde for at komme helt til Frederikshavn for at varme ponyer og piger op.