Vellykket og veloverstået C-stævne - oven i købet med distriktsmestre! 
 
Så er vores årlige c-stævne netop veloverstået. Vejret var med os og vi vil gerne sige tusind tak til alle, der var med til at gøre det muligt for os at holde stævnet. En særlig tak skal lyde til dommere og alle de frivillige hjælpere som gav en kæmpe hånd med, samt vores sponsorer som var søde at sponsorere og/eller give ærespræmier til klasserne.
 
                 
 
 
Af højdepunkter for stævnet kan blandt andet nævnes unghestechampionaterne sponsoreret at PAVO og EVERHORSE med Falsterbo kvalifikation i 5 og 6-årsklasserne, som altid er sjove og udfordrende at afholde, samt dagens Distriktsmesterskab for ponyhold, hvor seks hold stillede til start - et enkelt hold fra Hvalsø Rideklub og hele fem fra vores egen klub! Der var spænding lige til sidste ridt, hvor to af holdene lå så tæt, at der måtte gennemregnes kritikker en ekstra gang før resultatet kune offentliggøres og præmieoverrækkelsen kunne finde sted. Skønt en lille forhindring i starten pga. kritikker, så red alle ryttere nogle flotte ridt, og det lykkedes endda et af holdene fra Midtsjælland at blive distriktsmestre!  Ligeledes kunne et af de andre hold fra klubben tage 3. pladsen også. Stort tillykke til de vindende hold, som bestod af:
 
Distriktsmestrene:
Line Fjeldgård Jensen/Krogårdens Zar
Maja Olund Raunstrup/Calandias Avalanche
Marta Brandt Gregersen/Cascadura
Anna Herlev Andersen/Schiwago
 
2. pladsen (Hvalsø Rideklub):
Frederikke Aaogt Jabine/Dot Com
Sigrid Magnussen/Babett Bitsch
Amalie Victoria Müllertz/Stenbakkegårds Hat Trick
Kristine Josefine Christensen/Atreju
 
 
3. pladsen:
Julie Trantoft Svanberg/Lykkehøjs Dream Of Dornik
Mathilde Lindskov-Stang/Lundemarksgårds Hero
Emma Marie Jessen/Monet
Sandra Juul Larsen/Rob Roy
 
       
  
Tillykke til alle rytterne, som modtog flotte rosetter og medaljer fra Distrikt 3 - samt dækkener og æresbånd til distriktsmestrene. Derudover fik distriktsmestrene flotte buketter sponsoreret af HØM GARTNERI, samt gavekorts fra LYKKENS HESTEMASSAGE v. Christina Lykke. Da der kun var doteringer til de to første placerede, så modtog 3. pladsen også en lille gave fra MEDA og ACTAVIS. Op til præmieoverrækkelsen red rytterne efter dommer Peter Fischer og Sophie som bar klubbens fane. Til at overrække medaljer, rosetter, blomster og præmier var dommerne Peter Fischer, Laura-Adele Nielsen og Helle Skjøt, samt TD'er og repræsentant fra D3 Anni Busk. Alle pigerne blev til slut vandet og rullet i møddingen.
  
 
 
Under opvarmningen til mesterskabet havde Lisbet Seierskilde meget travlt, da hun havde mange ryttere til start i mesterskabet. Tror godt vi kan sige hilse fra rytterne og takke Lisbet for opvarmningen.
 
Til sidst skal siges et kæmpe stort tak til Susanne og Gert for at stille deres sted og ikke mindst store hjælp til rådighed.   
 
Sidst med ikke mindst, så syntes pigerne fra Jonstrupgården osgå Erik, vores nye formand skulle have en tur i møddingen efter c-stævnedebuten. En god afslutning på et godt stævne. 
 
                                                                 
 
 

Aktuelt

Sponsorer

Nyheder

Arrangementer

Midtsjællands Rideklub

Jonstrupvej 3
4320 Lejre
Tlf. 40 30 59 89
Email: info@msrklub.dk