Holdcups giver glæde, fællesskab og glade ponypiger....
 
15. september 2013 stillede MSR op til Ledreborg Cup med et hold bestående af Emma Marie Jessen, Julie Svanberg, Sandra Larsen og Martha Brandt Gregersen. Pigerne stillede op under holdnavnet Jonstrupgårdens ponypiger og opnåede en flot 2. plads ud af 11 hold, kun slået af et meget dygtigt hestehold. Nedenfor ses pigerne til præmieoverrækkelsen.
 
 
 
10. november var MSR atter af sted fra morgenstunden. Holdet Team JEMS bestående af Julie Svanberg, Emma Marie Jessen, Sara Mette Mejer og Martha Brandt Gregersen med i Vindinge Mesterskaber for hold - også kaldet VM! Der var 20 hold med, og pigerne blev nr. 4 med et gennemsnit på over 70 procent!  Sara red et super ridt til 72,5 procent som holdets bedste. Det var et stærkt felt, hvor vinderholdet, Team Kollberg, red mere end 74 procent i gennemsnit. Pigerne modtog en særdeles flot roset for deres 4. plads og havde en skøn dag, der startede kl. 04.45 og sluttede kl. 18.00 med præmieoverrækkelse.
 
 
 
 
 
Vi kan kun opfordre andre til at deltage i holdcups - sæt dagen af og bryg masser af kaffe. Både "små og store piger" synes det er sjovt at konkurrere sammen og stemningen på disse stævnepladser er helt i top. 
 

Aktuelt

Sponsorer

Nyheder

Arrangementer

Midtsjællands Rideklub

Jonstrupvej 3
4320 Lejre
Tlf. 40 30 59 89
Email: info@msrklub.dk