Regler for klub- og championatspokaler
- Husk at TILMELDE til championatslistefører senest 15. januar! RESULTATER FINDES AF LISTEFØRER VIA DRF GO! Linda Regnarsson Christiansen, email: lrj@msrklub.dk
 
Lister for klubpokal og rideskolepokal føres også af Linda Regnarsson Christiansen, email: lrj@msrklub.dk. DISSE FØRES AUTOMATISK UDEN TILMELDING.
 
 
Regler for championatslister og klubpokal gældende fra 2006:

Midtsjællands Rideklub uddeler fra år 2006 4 pokaler til de ryttere i klubben, som opnår flest point på de respektive championatslister.

Resultater kan mailes eller sendes til championatslisteføreren efter gældende regler:

Man optjener kun point i klasser med mere end to starter og man skal have opnået en placering. Der skal være mindst tre på listen før en pokal uddeles. Hvis to ekvipager har samme point, vinder den der har opnået flest førstepladser. Er rytterne stadig lige tæller i dressur: de opnåede procenter, og i spring: antallet af fejl i hovedrunder.

Listen opgøres over ekvipager, dvs. point opnået på forskellige heste tælles ikke sammen.

Skulle flere ekvipager få samme antal point i dressur, vinder den, der har højeste gennemsnit udregnet på følgende måde: Der udregnes hvor stor en procentdel af højeste karaktersum ekvipagen har opnået i hver enkelt klasse. Derefter tages gennemsnit af disse procentdele.

Det er kun pointgivende hvis man starter for Midtsjællands Rideklub. (dvs. f.eks. landsholdsstarter og Københavnsmesterskaber tæller ikke med).

Bemærk at point opnået ved klubstævner (dressur) kun tæller til klubpokalen. Se nedenfor under klubdressurpokalen.

Skulle to ekvipager få samme antal point i spring, vinder den, der har mindst fejl i hovedspringningen. Står man herefter lige, gælder fejl i omspringningen og sidst tid.

MAN HAR PLIGT TIL STRAKS AT AFLEVERE POKALEN HVIS MAN IKKE LÆNGERE ER MEDLEM AF MSR

 

Pointene uddeles som følger:

1. pl. = 10 point

2. pl. = 8 p

3. pl. = 6 p

4. pl. = 4 p

5. pl.og følgende placeringer. = 2 p


Klubpokalen (Klubmesterskab), dressur
Klubpokalen uddeles til den rytter, der opnår flest point til Midtsjællands Rideklubs egne D-stævner. Hvis man opnår mere end to resultater til et D-stævne, er det de to bedste resultater, der tæller på listen.

Denne liste føres løbende af klubben efter D-stævnerne, som starter i oktober og slutter til marts. Julestævnet (E-stævne) tæller ikke med.

Denne pokal uddeles under den årlige arbejdsweekend i maj.

 
Rideskolepokalen 

Rideskole pokalen uddeles til den rytter, som i løbet af rideskolestævnerne (nov, feb, mar.) har opnået flest point. Denne liste opdaterer klubben selv, og den enkelte ryttere behøver ikke selv at indsende resultater. Julestævnet (E-stævne) tæller ikke med.

Denne pokal uddeles under den årlige arbejdsweekend i maj.
 
 
Distrikts-/landsdressurpokalen (championatspokalen)

Denne pokal uddeles til den rytter, der har opnået flest point til hele landets distrikts- og landsstævner. Landsstævneresultater ganges op med koefficient 2. Kun pointgivende placeringer (DRF point) tæller med. (dvs. f.eks. sværhedsgrad 0 samt holdmesterskaber tæller ikke med)

NYT! RYTTERE DER ØNSKER AT VÆRE MED PÅ DENNE LISTE SKAL TILMELDE SIG TIL LINDA REGNARSSON CHRISTIANSEN SENEST 15. JANUAR (I DET NYE ÅR). ANDERS FINDER RESULTATER VIA DRF GO!
 

Denne pokal uddeles under den årlige arbejdsweekend i maj. Denne liste følger kalenderåret.

 
Springpokalen 

Spring pokalen uddeles til den rytter, som har opnået og indsendt flest point til championatslisteføreren. Disse point kan opnås til både D, C og B- stævner.

Rytteren har selv ansvaret for, at indsende point senest to måneder efter resultatet er opnået, ellers kan man ikke forvente at få pointene med på listen.

Denne pokal uddeles under den årlige arbejdsweekend i maj. Denne liste følger kalenderåret.

 
- Stævneudvalget 

Aktuelt

Sponsorer

Nyheder

Arrangementer

Midtsjællands Rideklub

Jonstrupvej 3
4320 Lejre
Tlf. 40 30 59 89
Email: info@msrklub.dk